BOSCH PSM 18LI Accuschuurmachine

BOSCH PSM 18LI Accuschuurmachine

Levertijd 3 - 8 werkdagen

De Bosch PSM 18 LI accu-schuurmachine is voorzien van een krachtige Li-Ion-accu en 1-uurlader, welke inzetbaar is in alle toestellen van het Bosch 18 V Lithium-systeem. De accu heeft een bijzonder lange levensduur dankzij de Bosch Electronic Cell Protection (ECP). Schuurzool voorzien van klithechting, schuurplateau in tweeën gedeeld: voor de optimale benutting van het schuurpapier kan de deltapunt van het schuurpapier en het schuurplateau moeiteloos losgemaakt en gedraaid worden, SDS-systeem voor het gebruik van verschillende (optionele) opzetstukken, aansluiting voor stofafzuiging.

Meer informatie

Normale prijs: € 174,99

Special Price € 154,95

Levertijd 3 - 8 werkdagen

  • Veilig betalen via iDEAL, creditcard of Betaal na Ontvangst
  • Morgen in huis, als je bestelt voor 17:00
  • Gratis verzending, bij bestelling vanaf € 50,-
  • Eigen voorraad, 2.500 m2 magazijn
Beschrijving

Beschrijving BOSCH PSM 18LI Accuschuurmachine

De Bosch PSM 18 LI accuschuurmachine is voorzien van een krachtige Li-Ion-accu en 1-uurlader, welke inzetbaar is in alle toestellen van het Bosch 18 V Lithium-systeem. De accu heeft een bijzonder lange levensduur dankzij de Bosch Electronic Cell Protection (ECP). De schuurzool is voorzien van klithechting voor snel en eenvoudig wisselen van schuurblad. Het schuurplateau is in tweeë;n gedeeld: voor de optimale benutting van het schuurpapier kan de deltapunt van het schuurpapier en het schuurplateau moeiteloos losgemaakt en gedraaid worden. De Bosch PSM18LI is voorzien van SDS-systeem voor het gebruik van verschillende opzetstukken, bijv. schuurtong of lamellenvoorzetstuk mogelijk (deze zijn als toebehoren verkrijgbaar). Om stofvrij te kunnen werken is de machine voorzien van een aansluiting voor stofafzuiging.

De Bosch PSM 18 LI accuschuurmachine maakt deel uit van het Boch 18V Lithium systeem. Alle machines uit deze systeemrange maken gebruik van dezelfde accu en oplader, waardoor de accu's onderling uitwisselbaar zijn. Andere machines uit deze serie zijn bijv. de Bosch PSR 18 LI-2 accuboormachine en de PST 18 LI accudecoupeerzaag. De Bosch PSM 18 LI accuschuurmachine is op bestelling ook leverbaar als 'basic-versie' zonder accu en oplader zodat u deze machine voordelig kunt aanschaffen als u al in bezit bent van bijvoorbeeld de PSR 18 LI-2 accuboormachine met twee accu's uit dit systeem.

Meegeleverd:

  • 3 stuks schuurvellen, P80, P120 en P160
  • Accu
  • Oplader
  • Gebruiksaanwijzing
  • Koffer
Extra informatie

Extra informatie BOSCH PSM 18LI Accuschuurmachine

Gewicht 1.3000
Merk Bosch
Typenummer PSM 18LI
Machinegewicht
Accutype Li-Ion
Accuspanning (V) 18V, 18V
Amperage (Ah) 1,5
Verwisselbare accu Ja
Aantal accu's 1, 1
Oplaadtijd (min) 60 min
Variabel toerental Nee
Toerental (onbelast) Niet opgegeven
Schuurbewegingen (1/min) 22000
Schuurbeweging (mm) 1,6 mm
Stofzuigeraansluiting Ja
Koffer Ja
Kabellengte Nee
Aanbevolen gebruikersklasse: 3 sterren
Fabrieksgarantie 2 jaar
Type garantie Carry-in
Beoordelen

Beoordelen BOSCH PSM 18LI Accuschuurmachine