BOSCH PST 1000PEL Decoupeerzaag

BOSCH PST 1000PEL Decoupeerzaag

Levertijd 3 - 8 werkdagen

De Bosch PST 1000 PEL is een krachtige universele decoupeerzaag uit de 'Expert'-serie van Bosch en is voorzien van Bosch elektronica voor het precieze zagen van bochten en rechte lijnen.
compacte formaat en geringe gewicht, dus uitstekend hanteerbaar en heel makkelijk te manoeuvreren. Voorzien van Bosch 'cut control' vizier, 4 -traps pendelmechanisme en ergonomische softgrip.
Vermogen 650 watt, electronisch regelbare snelheid, "low vibration system", Bosch SDS-systeem, vormvaste aluminium voetplaat met zaagbladdepot. Zaagdiepte in staal maximaal 10 mm en in hout zelfs 100mm.

Meer informatie

Normale prijs: € 149,99

Special Price € 139,95

Levertijd 3 - 8 werkdagen

 • Veilig betalen via iDEAL, creditcard of Betaal na Ontvangst
 • Morgen in huis, als je bestelt voor 17:00
 • Gratis verzending, bij bestelling vanaf € 50,-
 • Eigen voorraad, 2.500 m2 magazijn
Beschrijving

Beschrijving BOSCH PST 1000PEL Decoupeerzaag

De Bosch PST 1000 PEL is een krachtige universele decoupeerzaag uit de 'Expert'-serie van Bosch en is voorzien van Bosch elektronica voor het precies zagen van bochten en rechte lijnen.

Door het compacte formaat en geringe gewicht van de Bosch PST 1000 PEL is hij uitstekend hanteerbaar en heel makkelijk te manoeuvreren voor gecontroleerd en optimaal gebruikscomfort.

Door het innovatieve Bosch 'cut control' vizier waarmee ook de Bosch 1000 PEL is uitgerust volgt u eenvoudig en veilig de zaaglijn, ook is de machine voorzien van een 4 -traps pendelmechanisme waardoor hij ook met dikke werkstukken geen enkele moeite heeft.

Deze Bosch PST 1000 PEL decoupeerzaag heeft een ergonomische softgrip waardoor deze makkelijk in de hand ligt. Dankzij het geïntegreerde Powerlight heeft u ook op plaatsen met minder licht goed zicht op uw werk.

Door zijn krachtige 650 watt motor in combinatie met de (via de schakelaar) electronisch regelbare snelheid, is hij op nagenoeg elk materiaal af te stemmen, zodat er perfect mee is te werken. Ook is deze machine voorzien van het “low vibration system” dat er voor zorgt dat de trillingen tijdens het gebruik minimaal zijn.

Verder is de Bosch PST 1000 PEL uitgerust met het Bosch SDS-systeem, hierdoor kunt u snel van zaagblad verwisselen zonder gereedschap te gebruiken. De Bosch PST 1000 PEL heeft een zeer degelijke en vormvaste aluminium voetplaat voor stabiele geleiding en kan versteld worden van 0 tot 45°voor het gemakkelijk zagen van schuine kanten en verstek. In de voetplaat is een slim zaagbladdepot ingebouwd waardoor u uw zaagbladen altijd bij de hand heeft. De zaagdiepte in staal bedraagt maximaal 10 mm en in hout zelfs wel 100mm!

Tenslotte is de Bosch PST 1000 PEL voorzien van een inschakelbare blaasluchtfunctie waardoor het zaagstof van de zaaglijn word geblazen en u goed zicht op de zaaglijn blijft houden. Uteraard is deze decoupeerzaag tevens voorzien van een stofafzuigaansluiting om stofvrij te kunnen werken.

Meegeleverd:

 • kunstof koffer
 • cut control vizier
 • 2 zaagbladen
 • zaagbladdepot
 • anti-splinterplaatje
 • glijvoet
 • transparante beschermkap
 • gebruiksaanwijzing
Extra informatie

Extra informatie BOSCH PST 1000PEL Decoupeerzaag

Gewicht 3.0000
Merk Bosch
Typenummer PST 1000PEL
Machinegewicht 2,3 kg
Aansluitspanning 230V Ja
Opgenomen vermogen (Watt) 650
Variabel toerental Ja
Aantal slagen per minuut 500-3100
Slaglengte (mm) Niet opgegeven
Constant electronic Nee
Pendelstanden Ja
Aantal pendelstanden 3
Zaagcapaciteit hout (mm) 100mm
Zaagcapaciteit metaal (mm) 10mm
Universele zaagbladaansluiting Nee
Zaagblad verwisselen zonder gereedschap Ja
Laser Nee
Ingebouwde verlichting Ja
Stofzuigeraansluiting Ja
In schuinte verstelbare zool Ja
Koffer Ja
Kabellengte 2,4
Aanbevolen gebruikersklasse: 4 sterren
Fabrieksgarantie 2 jaar
Type garantie Carry-in
Beoordelen

Beoordelen BOSCH PST 1000PEL Decoupeerzaag