Bouwmaterialen

Bouwmaterialen

Met wat voor klus u ook bezig bent, al uw bouwmaterialen vindt u bij Kluscenter. Hier bent u verzekerd van hoge kwaliteit en snelle levering. Daarnaast zijn alle artikelen eenvoudig online te kopen.

Gaas

Gaas is bij Kluscenter te krijgen in diverse soorten en maten voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld om kippen en konijnen in hun ren te houden of om met wat tuinpalen en krammen snel een afrastering neer te zetten. Voor welke toepassing u het ook nodig heeft, alle soorten zijn hier eenvoudig online te kopen.

Lijmen en Kitten

Om alle soorten materialen probleemloos te monteren of af te dichten, heeft u bij ons een ruime keuze in lijmen en kitten. Voor elke klus een aparte kit in diverse kleuren. Of gebruik de Polymax van Bison, lijmen, monteren en afdichten in één. Deze kit en vele anderen kunt u hier binnen enkele muisklikken online kopen en laten thuisbezorgen.

Vulmiddelen

Heeft u ook vaak last van vervelende scheuren en gaten? Met het uitgebreide assortiment aan vulmiddelen van Kluscenter trekt u elke oneffenheid vlak. Of het nu gaat om een gat in de muur of een scheur in uw kozijn, voor alle ondergronden hebben wij de juiste vulmiddelen die u hier online kunt kopen.