Elektra

Elektra

Een uitgebreid assortiment aan elektromateriaal vindt u uiteraard bij Kluscenter. Kabels, snoeren en schakelmateriaal, bij Kluscenter is het allemaal eenvoudig online te kopen. Bent u thuis met de elektra bezig en u komt wat tekort? Geen nood. Als u artikelen op werkdagen voor 17:00 besteld, wordt het de volgende dag nog geleverd.

Schakelmateriaal

Wilt u ook de beste bedieningselementen in uw huis? Kies dan voor het schakelmateriaal van Kluscenter. De keuze is groot door het ruime assortiment van bekende namen als Berker en Merten. Of het nu opbouw of inbouw moet zijn, al uw schakelmateriaal kunt u online kopen bij Kluscenter.

Installatiemateriaal

Om al uw elektroklussen perfect af te ronden biedt Kluscenter een uitgebreid assortiment aan installatiemateriaal. Hiermee heeft u materiaal van goede kwaliteit, wat de veiligheid ten goede komt. Dus zoekt u een fitting of losse stekker, bij Kluscenter kunt u al uw installatiemateriaal eenvoudig online kopen.

Brandbeveiliging

Om u tijdig te kunnen alarmeren bij brand of een gaslek heeft Kluscenter een groot assortiment aan brandpreventie. Naast rookmelders, koolmonoxidemelders en andere melders voor elke ruimte in huis hebben wij ook brandblussers, branddekens en vluchttrappen. Alles om uzelf zo goed mogelijk te beschermen is hier eenvoudig online te kopen.

Deurbellen

Bent u op zoek naar een nieuwe deurbel? Kijk in het uitgebreide assortiment van Kluscenter. Bedraad of juist draadloos, voor alles hebben wij een oplossing. Daarnaast zijn alle deurbellen eenvoudig online te kopen, waarna ze snel geleverd worden. Zo komt u nooit zonder deurbel te zitten.

Kachels & Klimaatbeheersing

Voor de warme en koude dagen biedt Kluscenter een uitgebreid assortiment aan ventilatoren, kachels en andere klimaatbeheersing.

Batterijen en Zaklampen

De hoogste kwaliteit batterijen en zaklampen, ook dat kunt u online kopen bij Kluscenter. Duracell en Varta bieden een uitgebreid assortiment met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Op werkdagen voor 17:00 besteld is de volgende dag al thuis afgeleverd.