Handgereedschap

Handgereedschap

Handgereedschap in alle soorten en maten van de hoogste kwaliteit. Dat is de ruime keuze bij Kluscenter. Of het nu voor de professional of doe-het-zelver is, Stanley en LUX voorzien in al het benodigde gereedschap. Eenvoudig online bestellen op werkdagen voor 17:00 en het wordt de volgende werkdag al geleverd.

Hamers

Ons assortiment in hamers geeft u een ruime keuze. Bankhamer of klauwhamer, kunststof steel of houten steel? Kluscenter heeft ze allemaal. Op werkdagen voor 17:00 online bestellen en het wordt de volgende dag al geleverd.

Zagen

Zagen zijn er in diverse soorten en maten. Of u nu hout, metaal of laminaat wilt zagen, u vindt de geschikte zaag natuurlijk bij Kluscenter. Hier kunt u onder andere de zagen van Stanley eenvoudig online bestellen.

Schroevendraaiers

Een enkele schroevendraaier of een complete schroevendraaierset nodig? Bij Kluscenter kunt u alle soorten eenvoudig online kopen. Stanley en LUX voorzien in een ruim assortiment aan schroevendraaiers van hoge kwaliteit. Voor elke klus vindt u hier de geschikte versie.

Tangen

Tangen om te knijpen, knippen of strippen, bij Kluscenter vindt u ze allemaal. Stanley en LUX bieden een ruim assortiment aan diverse tangen. Met wat voor klus u ook bezig bent, de geschikte tang is eenvoudig online te kopen bij Kluscenter.

Sleutelgereedschap

Wat voor lastige bouten en moeren u ook heeft, Kluscenter biedt u een ruime keuze in sleutelgereedschap om ze weer los te krijgen.Los of als complete set, ze zijn allemaal eenvoudig online te kopen.

Houtbewerking

Hout is met vele gereedschappen te bewerken. Het meest geschikte gereedschap voor houtbewerking vindt u bij Kluscenter. Stanley biedt diverse scherpe beitels en schaven om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Op werkdagen voor 17:00 online bestellen en het wordt de volgende dag al geleverd.

Klemmen

Bij diverse klussen komt een extra paar handen goed van pas. Handen verkopen wij niet, maar klemmen des te meer. De beste kwaliteit klemmen van Stanley zorgen ervoor dat u uw project met een gerust hart los kan laten. Op werkdagen voor 17:00 eenvoudig online kopen en morgen al in huis.

Sanitair Gereedschap

Om al uw sanitair op de juiste manier te kunnen monteren heeft u goed gereedschap nodig. Kluscenter biedt u een ruime keuze in goede kwaliteit sanitair gereedschap zoals kraanmoersleutels, pijpensnijders en pijpenbuigers. Op werkdagen voor 17:00 online bestellen en het wordt de volgende dag al geleverd.

Meetgereedschap

Meten is een secuur werk waar u goed gereedschap voor nodig heeft. Stanley biedt een ruim assortiment aan meetgereedschap waar u op kunt vertrouwen. Of u nu een rolmaat of digitaal meetgereedschap zoals een kruislaser of afstandsmeter nodig heeft, het is allemaal eenvoudig online te kopen bij Kluscenter.

Metselgereedschap

Goed metselgereedschap is van groot belang bij een mooi eindresultaat in uw metselwerk. Het beste metselgereedschap vindt u daarom bij Kluscenter. Ook voor de snelle klusser. Op werkdagen voor 17:00 online bestellen en het wordt de volgende dag al geleverd.

Snijgereedschap

Niets zo vervelend als wanneer u snel iets moet snijden en uw mes is bot. Gelukkig kunt u dan bij Kluscenter de scherpste messen en ander snijgereedschap online kopen. Niet alleen het bekende schuifmessen van Stanley, maar ook afbreekmesjes, tapijtmessen en navulmesjes. Voor elke klus het juiste mes.

Veiligheid en Bescherming

Naast goed gereedschap zijn er nog twee zaken waar u bij elke klus rekening mee moet houden. Veiligheid en bescherming. Niets is zo belangrijk als uzelf goed beschermen tijdens het klussen. Of het nu om een veiligheidsbril of gehoorbescherming als oordoppen gaat, bij Kluscenter is de benodigde bescherming eenvoudig online te kopen.

Tackers

Om snel gaas of een ander materiaal te bevestigen werkt een tacker vaak sneller dan met losse krammen te werken. Uiteraard biedt Kluscenter u een ruime keuze in handmatige en elektrische tackers die eenvoudig online te kopen zijn. Maak het u gemakkelijk en zorg dat hij vast klaar ligt voor de volgende klus.

Overig Handgereedschap

Kluscenter biedt u diverse soorten gereedschap die het klussen voor u vergemakkelijken. De merken Stanley en LUX geven een ruime keuze in hoogwaardig gereedschap wat snel geleverd wordt. Op werkdagen voor 17:00 online bestellen en het wordt de volgende dag al geleverd.