Huishoudartikelen

Huishoudartikelen

Grote schoonmaak of even snel een doekje erover. Voor alle soorten huishoudklusjes heeft Kluscenter de huishoudartikelen die u nodig heeft. Op werkdagen vóór 17:00 online bestellen, betekent dat u het de volgende dag al in huis heeft. Zo hoeft geen enkele schoonmaak lang uitgesteld te worden.

Schoonmaakartikelen

Sponzen, dweilen, zemen, uw huis is nog nooit zo schoon geweest als u de schoonmaakartikelen van Kluscenter gebruikt. Alles wat u nodig kunt hebben bij het schoonmaken vindt u hier en is eenvoudig online te kopen.

HG

HG

HG is het merk dat voor alle reinigings- en onderhoudsproblemen in en om uw huis een oplossing biedt. Voor elke toepassing is er wel een product te vinden. Uiteraard heeft Kluscenter een breed assortiment wat eenvoudig online te bestellen is.

Afvalemmers

Om al uw afval netjes af te voeren biedt Kluscenter u een ruime keuze in afvalemmers van o.a. Brabantia. Van kleine pedaalemmers met een inhoud van 3 liter tot de grote afvalverzamelaars van maar liefst 50 liter. Voor elke ruimte is er een geschikte afvalemmer te vinden. Uiteraard zijn alle modellen eenvoudig online te bestellen.

Huishoudartikelen

Kluscenter biedt een ruim assortiment aan diverse soorten huishoudartikelen. Van droogmolens en vochtvreters tot tafelzeil in vele kleuren. Wat u ook nodig heeft, u kunt het allemaal eenvoudig online bestellen bij Kluscenter.