Sanitair

Sanitair

Kluscenter heeft een groot assortiment aan sanitair artikelen. Alles om te kunnen monteren, maar ook alles om te decoreren. Tiger biedt onder andere vele soorten zeepdispensers en handdoekrekken zodat uw badkamer precies wordt zoals u wilt. Op werkdagen vóór 17:00 online besteld en het wordt de volgende dag al geleverd.

Kranen

Kranen voor in de keuken, op de wastafel of op het bad, ze zijn allemaal te vinden bij Kluscenter. Voor elke situatie is een geschikte kraan te vinden. Op werkdagen voor 17:00 online bestellen en u heeft de kraan de volgende dag al in huis.

Installatiemateriaal

Natuurlijk heeft Kluscenter een ruime keuze in sanitair installatiemateriaal. Knelkoppelingen, koperbuizen en alle andere soorten koperwerk zijn eenvoudig online te kopen en worden snel geleverd.

Badkameraccessoires

Om uw badkamer de juiste sfeer te geven heeft Kluscenter een ruim assortiment aan badkameraccessoires van onder andere Tiger. Modern of juist klassiek, er is voor ieder wat wils. Op werkdagen voor 17:00 online kopen en het wordt de volgende dag al geleverd.

Douchegarnituren

Heeft u een nieuwe douchekop, doucheslang of een complete douchekolom nodig? U kunt deze artikelen samen met nog meer douchegarnituren eenvoudig online kopen bij Kluscenter. De merken Gröhe en Tiger bieden een hoogwaardig assortiment in diverse soorten en maten.

Toiletbrillen

Bij Kluscenter kunt toiletbrillen online bestellen in vele kleuren, motieven en materialen als hout, kunststof en mdf. Om het uzelf helemaal makkelijk te maken kiest u natuurlijk voor een versie met softclose en het easy-clean systeem van bijvoorbeeld Tiger. Daarmee is de bril eenvoudig te demonteren en te reinigen.