Tuin

Tuin

Om het werk in de tuin zo gemakkelijk mogelijk te maken kiest u natuurlijk voor kwaliteitsgereedschap van Kluscenter. Alles om uw tuin in topconditie te houden vindt u in ons uitgebreide assortiment. Op werkdagen voor 17:00 bestellen betekent dat het de volgende dag al bij u wordt bezorgd.

Tuingereedschap

De beste kwaliteit tuingereedschap is te krijgen bij Kluscenter. Door de keuze in merken als Gardena en Hendrik-Jan bent u gegarandeerd van goed gereedschap. Dit is niet alleen goed voor de duurzaamheid, het werkt voor u ook een stuk prettiger. Goed gereedschap is immers het halve werk. Op werkdagen online kopen voor 17:00 en u heeft het de volgende dag al in huis.

Meststoffen en Zaden

Om uw tuin en planten in topconditie te houden is het van belang ze goede voeding te geven. Kluscenter heeft diverse meststoffen en zaden van Pokon en Bayer-Garden. Als u last heeft van onkruid of ongedierte heeft Kluscenter ook een ruime keuze in producten van Round-Up. Op werkdagen voor 17:00 online kopen, de volgende dag geleverd.

Tuinartikelen

Om uw tuin op de juiste manier te onderhouden biedt Kluscenter u diverse tuinbenodigdheden. Hier vindt u o.a. bewateringsgereedschap en thermometers. Ook hier geldt weer: op werkdagen voor 17:00 online bestellen betekend de volgende dag al thuis ontvangen.

Vijverartikelen

Alle vijverartikelen voor het onderhouden van uw vijver kunt u uiteraard online kopen bij Kluscenter. Naast alle vijverartikelen hebben wij ook diverse producten voor uw vissen. Eenvoudig online bestellen op werkdagen tot 17:00 en het wordt de volgende dag al bezorgd.

Hogedrukreinigers

Voor elke reinigingsklus een geschikte hogedrukreiniger! Kluscenter geeft u de keuze uit diverse modellen van Kärcher en Nilfisk. Uiteraard kunt u hier ook accessoires van beide merken bestellen. Eenvoudig online bestellen op werkdagen tot 17:00 en het wordt de volgende dag al bezorgd.