Verlichting

Verlichting

Alle producten om alles in en om uw huis sfeervol of effectief te verlichten. Of het nu een decoratieve hanglamp of een verstraler met bewegingsmelder moet zijn, Kluscenter heeft het in zijn assortiment. Op werkdagen voor 17:00 besteld, de volgende dag al in huis. Orders boven € 50,- worden ook nog eens gratis verzonden.

Lampen

Om uw huis in de avonduren en donkere dagen verlicht te houden, zijn er diverse mogelijkheden. Energiezuinige LED-lampen, de oude vertrouwde spaarlamp of TL-verlichting voor effectief licht. Of u nu één van deze lampen of een andere lamp nodig heeft, ze zijn allemaal eenvoudig online te kopen bij Kluscenter.

Binnenverlichting

Binnenverlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw huis. Van moderne staande lampen tot klassieke kroonluchters, Kluscenter heeft het in zijn assortiment. Welke verlichting u ook wilt, alles is eenvoudig online te kopen en wordt snel bezorgd. Wanneer u boven de € 50,- besteedt, is bezorgen zelfs gratis.

Buitenlampen

Buitenlampen zijn er voor de sfeer of om donkere hoeken juist goed verlicht te houden. Philips en Massive bieden een ruime keuze in buitenverlichting. Ook als u op zoek bent naar verlichting met bewegingsmelder of schemerschakelaar bent u aan het juiste adres. Bij Kluscenter zijn deze artikelen eenvoudig online te bestellen en worden snel geleverd.