Lampen

Lampen

Om uw huis in de avonduren en donkere dagen verlicht te houden, zijn er diverse mogelijkheden. Energiezuinige LED-lampen, de oude vertrouwde spaarlamp of TL-verlichting voor effectief licht. Of u nu één van deze lampen of een andere lamp nodig heeft, ze zijn allemaal eenvoudig online te kopen bij Kluscenter.

TL-lampen

Kluscenter heeft een ruime keuze aan Philips TL-lampen in diverse wattages en kleuren. Allemaal eenvoudig online te kopen. En wanneer u op werkdagen voor 17:00 besteld wordt het de volgende dag al geleverd.

Gloeilampen

Uiteraard kunt u bij Kluscenter ook de oude vertrouwde gloeilamp online kopen. We hebben ze in diverse wattages en vormen op voorraad staan. Van de simpele versies van Attralux tot de Eco-serie lampen van Philips.

LED-lampen

Om een goede balans te vinden tussen energieverbruik en verlichting in en om uw huis kunt u kiezen voor LED-verlichting. Deze lampen verbruiken maar een paar watt per stuk en hebben toch een uitstekende lichtopbrengst. Bij Kluscenter zijn ze eenvoudig online te bestellen en worden ze snel geleverd.

Halogeenlampen

Kluscenter biedt een uitgebreid assortiment aan de diverse soorten halogeenlampen van Philips en Attralux. Deze lampen bieden het natuurlijke en vertrouwde licht van de traditionele lampen. Welke versie u ook nodig heeft, ze zijn allemaal eenvoudig online te bestellen bij Kluscenter.